Samenwerkingsmogelijkheden Living by the Sea – Take me to Sweden

Schrijven is een passie en sinds 2010 vertoef ik op mijn eigen online stekje(s). Er passeerden verschillende blogs de revue maar met het online lifestyle & travel magazine Living by the Sea en de niche website Take me to Sweden vielen de puzzelstukjes eindelijk op hun plaats.

Living by the Sea

Over Living by the Sea

Living by the Sea, travelling the world. Dit Belgische online lifestyle & travel magazine (Nederlandstalig) neemt je mee naar leuke plekjes waar de zee nooit ver weg is. Naast reiskriebels en travel hacks, deel ik er mijn life hacks en lekkerste recepten.

Doelgroep

Living by the Sea krijgt maandelijks tussen de 8.000 en 20.000 bezoekers over de vloer. Ruim de helft van mijn lezers zijn vrouwen tussen 25 en 44 jaar. De lezers van Living by the Sea komen vooral uit België. Ze zijn geïnteresseerd in reizen en de zee en zoeken vooral tips om het leven makkelijker te maken. Ze zijn op zoek naar kwaliteit en zijn bereid hier wat extra voor te betalen. Genieten van het leven staat centraal.

Take me to Sweden

Over Take me to Sweden

Take me to Sweden is een inspirerende en informatieve (reis)gids over Zweden. Naast praktische informatie en de niet-te-missen bezienswaardigheden verrast Take me to Sweden ook met échte verborgen pareltjes en hotspots. Stockholm komt regelmatig aan bod maar we trekken ook de natuur in of ontdekken gezellige Zweedse stadjes. Kwalitatieve content staat voorop. Enkel plekjes en hotspots die persoonlijk bezocht, ervaren of uitgetest werden, krijgen een plek op Take me to Sweden. Take me to Sweden is te lezen in het Nederlands en het Engels.

Doelgroep

Ik lanceerde Take me to Sweden in september 2016. Drie jaar later telt de website ruim 15.000 bezoekers/maand met uitschieters tot 30.000 per maand. De lezers van Take me to Sweden komen vooral uit België en Nederland. Zweden, UK en USA zijn samen ook goed voor 15-20% van het lezerspubliek. Qua geslacht is de verdeling 35% mannen en 65% vrouwen. Vooral in de leeftijdsgroep 25-54 jaar. Ze zijn vooral geïnteresseerd in reizen, lifestyle en natuur.

Waarom met Living by the Sea of Take me to Sweden samenwerken?

 • Groeiende community
 • Aandacht voor SEO
 • Geloofwaardigheid & authenticiteit
 • Kwalitatieve content
 • Langdurig effect
 • Personal branding

Wat kan ik voor je doen?

 • Artikels of reisreportages schrijven
 • Persreizen of blogtrips bijwonen
  (Story ideas uit blogtrips kunnen ook bij de traditionele pers gepitcht worden.) 
 • Ambassadorship voor jouw merk
 • Accommodatie- en productreview
 • Give-aways of winacties

Aarzel niet me te contacteren mocht je nog een ander voorstel hebben. Kijk zeker ook even welke diensten ik als freelancer kan aanbieden!

Wat moet dat kosten?

Aan het bijwonen van persreizen hangt geen vergoeding vast, als alle kosten ter plekke + kosten voor transport/parking gedekt zijn. Ik moedig de organisaties waarmee ik samenwerk aan om de CO2-uitstoot van de vluchten te compenseren.

Wil het merk achteraf graag beschikken over tekst en beeldmateriaal of wordt bepaalde zichtbaarheid verwacht, dan bespreek ik de voorwaarden graag even op voorhand. De tarieven voor ambassadorship, reviews en giveaways worden per project besproken. Ik ga enkel samenwerkingen aan met merken en organisaties waar ik 100% achter sta en die een meerwaarde kunnen zijn voor mijn publiek. Lees zeker ook mijn policy ivm samenwerkingen.

Contacteer me voor meer informatie over de mogelijkheden en het ontvangen van de mediakit met cijfers. 

Eerdere samenwerkingen

AG Insurance, Corendon, Decathlon, Delhaize, Glenaki, Hotel Riverton Göteborg, Mastercard, NBTC, NMBS Europe, Scandic, Silja Lines, Visit Aqaba, Visit Britain, Visit Malta, Visit Portugal, Visit Umeå, Visit Sweden,…

Contact