Algemene voorwaarden

Artikel 1. Identiteit van de ondernemer
Mermedia
info@mermedia.be
BE 0879.873.538

Artikel 2. Toepassing van de voorwaarden
Deze voorwaarden zijn van toepassing op het volledige aanbod, op alle leveringen en diensten van Mermedia. Het Belgische recht is van toepassing. Mermedia behoudt ten alle tijde het recht om de inhoud van deze voorwaarden te wijzigen. De tekst van deze algemene voorwaarden wordt op elektronische wijze ter beschikking gesteld van de klant. Door aanvaarding van de algemene voorwaarden bij de bestelling, wordt de koper geacht de voorwaarden gelezen te hebben. Indien u een schriftelijk exemplaar wenst, kan dit op uw verzoek bezorgd worden.

Artikel 3. Prijzen
De verkoopprijzen die op het moment van de overeenkomst gecommuniceerd worden, zijn – behoudens tikfouten – de prijs tegen de welke de verkoop geschiedt. Alle door Mermedia gehanteerde prijzen en tarieven zijn in euro, btw niet van toepassing (Kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting) en exclusief eventuele verzendings- en verplaatsingsonkosten, tenzij anders vermeld. Mermedia behoudt zich het recht voor de prijzen en tarieven te wijzigen zonder voorafgaande. Gewijzigde prijzen en tarieven gelden vanaf het moment dat deze gecommuniceerd worden.

Artikel 4. Bestellingen
Mermedia kan bestellingen weigeren of bepaalde extra voorwaarden aan de levering te verbinden. De klant wordt hiervan per e-mail (of bij het ontbreken ervan via de wel beschikbare contactgegevens) op de hoogte gebracht.

Artikel 5. Privacy
De wettelijke regels aangaande bescherming van persoonsgegevens en privacy zijn van toepassing. Mermedia behandelt alle verkregen informatie over haar klanten strikt vertrouwelijk. Persoonlijk identificeerbare informatie (zoals een naam of een e-mailadres) van de bezoekers van de website wordt niet gebruikt voor andere doeleinden dan het afhandelen van een opdracht of communicatie met onze medewerkers. Wij verkopen, verhuren of verhandelen geen persoonlijke informatie die door middel van bestel- en communicatieprocessen aan ons wordt verstrekt, aan derden. Statistische gegevens van bezoekers van deze website worden verzameld om de productiviteit van onze organisatie te volgen maar deze data worden op geen enkele manier gecombineerd met persoonlijk identificeerbare informatie die u op enigerlei wijze aan ons zou kunnen verstrekken.

Artikel 6. Zorgvuldigheid
De informatie op de website van Mermedia is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Mermedia kan onder geen beding aansprakelijk gesteld worden voor eventuele onjuistheden, onbedoelde tikfouten, onvolledige of incorrecte informatie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.