Mermedia

Digital PR agency


Voor bloggers

Wil je als bedrijf meer weten over samenwerkingen met bloggers en andere (online) influencers? Neem dan hier een kijkje.

Mermedia heeft ondertussen al een uitgebreide database met bloggers, vooral uit Vlaanderen maar ook uit de rest van de Benelux, Frankrijk en Scandinavië. Wil je je blog ook graag aanmelden of de huidige gegevens in onze databank updaten? Dat kan via dit formulier. We gaan je niet spammen met persberichten of samenwerkingen die niet bij je blog passen. Beloofd!

Blogworkshops

Ik draai ondertussen al even mee in het blogwereldje. Niets leuker dan je kennis en expertise te delen met andere bloggers. Daarom zette ik enkele blogworkshops op.

Start to blog

Je wil graag beginnen met bloggen maar hebt een beetje koudwatervrees? De workshop Start to Blog biedt je een houvast. In enkele uurtjes tijd steek je heel wat blogweetjes op.
We nemen je blog-DNA onder de loep, werpen een blik op de technische kant om een blog op te zetten en praten over de huisstijl van je blog. Je leert wat goede content is en hoe je zelf goede content kan creëren en uiteraard mogen ook de blog essentials en wat blogetiquette niet ontbreken!

Blogging the next level

Je bent al een tijdje aan het bloggen en hebt de meeste zaken onder de knie. Toch zit je met nog wat vragen en wil je je blog graag verbeteren en verder doen groeien. De workshop Blogging, the next level geeft je een stevige duw in de rug. Je krijgt een aantal strategieën voorgeschoteld om meer lezers te bereiken, je leert een perfecte mediakit samenstellen en je krijgt tips & tricks voor een business plan.

Data en blogcoaching op aanvraag.

Interessante blogposts voor bloggers

Video blogging

Start to vlog 20 tips voor vloggers Video gear 5 essentials voor beginnende en gevorderde vloggers

%d bloggers liken dit: